ZGODBA MOJE ZVEZDE

Širi pozitivo, podari nasmeh

NAŠA VIZIJA

Pozitivne, človeške vrednote nas polnijo in osrečujejo. Vrednote kot so poštenost, iskrenost, spoštljivost, učenost, delavnost, potrpežljivost, radodarnost, medosebna komunikacija, pomoč sočloveku, sodelovanje, mir... Resnično jih je veliko kot zvezd na nebu. Vse te pozitivne vrednote smo nekoč prevzeli preko zaprisege kot pionirčki, danes pa je odgovornost za ozaveščanje in prenos teh vrednot s starejše na mlajšo generacijo prepuščena vsakemu posamezniku posebej. Z zapestnico MOJA ZVEZDA želimo ponovno spodbuditi njihovo kolektivno, družbeno širjenje, da se bomo vsi skupaj počutili lepše, bolj izpolnjeno, bolj pozitivno.

DRUŽBENA ODGOVORNOST
POMAGAMO UJETI SANJE MLADIM TALENTOM

Z zapestnico MOJA ZVEZDA boste podarili nasmeh in bili zvezdni utrinek sreče vsem otrokom in mladostnikom, ki potrebujejo pomoč na lovu za svojimi sanjami. V športu, umetnosti ali na kateremkoli drugem področju, kjer kažejo svoj talent. Zavedamo se, da kar bomo sejali danes, bomo želi v prihodnosti. Želimo, da bi bila prihodnost vseh nas svetla kot zvezda. Dobrodelna nota je organizirana v sodelovanju z društvom Palčica Pomagalčica in njeni dobrodelni škratki.

RDEČA BARVA

Rdeča barva simbolizira srce, dobrosrčnost, pozitivnost, človečnost, tradicijo. Torej vse tisto kar želimo spodbuditi med nami. Poleg tega se lepo poveže s simbolno prisego ljudskim, pozitivnim vrednotam v preteklosti – s pionirsko zaprisego in z našo vizijo.

Omogoči sanje s tvojo zvezdo

Postani ponosen lastnik svoje zvezde in pomagaj ujeti sanje mladim talentom.